Inspiration til sange under ceremonien

H

er finder I nogle ideer til sange, som I kan bruge under ceremonien.
(Husk, præsten og organist skal give tilladelse, hvis I ikke bruger sange fra salmebogen, og de har altid “ret” til at afvise sange, som ikke findes i salmebogen – I kan læse meget mere om kirkebryllup under indlægget ‘Kirkebryllup‘ og finde inspiration til salmer under indlægget ‘Salmer‘)

“Here Comes the Sun”

Der er rigtig mange som vælger at gå ind til denne smukke sang, som er sunget af The Beatles


“Here Comes the Bride”

En melodi af Richard Wagner og som man oftest hører som indgangsmusikken, specielt i kirken


“Perfect”

Åh Ed Sheeran har jo lavet så mange smukke sange, men efter jeg var til et meget smukt bryllup, hvor bruden gik ind til denne sang, blev jeg fuldstændig forelsket i ‘Perfect’


“Canon in D”

Denne melodi er skrevet af komponisten Johann Pachelbel, og er utrolig smuk både som baggrundsmusik, til når gæsterne sidder og venter på at ceremonien går igang, eller som indgangsmusik. Specielt synes jeg, at melodien kunne være smuk at bruge, hvis man bliver gift på et slot eller herregård


“Because You Loved Me”

Celine Dion har lavet noget fantastisk musik, og derfor skal denne smukke sang også på denne liste. Jeg synes sangen passer godt som indgangsmusik eller I kan vælge at bruge den til baggrundsmusik


“Glasgow Love Theme”

Hvis I ligesom jeg elsker film, er det også en mulighed at vælge et stykke musik eller soundtrack fra en af jeres yndlingsfilm. Da jeg er ekstrem romantikker, er ‘Love Actually’ selvfølgelig på min top 5 af bedste romantiske film. Derfor synes jeg at ‘Glasgow Love Theme’ kunne være utrolig smuk at bruge som enten indgangsmusik eller baggrundsmusik for gæsterne. Sangen fra Notting Hill ‘When You Say Nothing At All’ kunne også være en oplagt mulighed


“A Thousand Years”

Denne smukke sang af Christina Perri er brugt af mange brudepar under ceremonien. Enten som baggrundsmusik inden ceremonien starter eller som indgangsmusik. Og, hvis du synes, at du har hørt den før ifb. med et bryllup, kan det muligvis være fordi du har set Twilight, hvor den yndige Bella bruger lige netop denne smukke sang som hendes indgangsmusik


“How Do I Live”

Igen, en utrolig smuk sang af Leann Rimes, som kunne være smuk at gå ind til som brud. Den kan også bruges som baggrundsmusik og jeg ved ikke med jer, men jeg får allerede tåre i øjnene når jeg lytter til den hjemme i stuen


“I Will Spend My Whole Life Loving You”

Denne stille og smukke sang synes jeg selv, er rigtig god som baggrundsmusik. Det jeg specielt synes er godt ved sangen, er den stille melodi, som uden tvivl får gæsterne til at sidde og bare nyde musikken og uden tvivl komme ind i en romantisk bryllupsstemning


“I Love You Baby”

Denne gamle kending af Frank Sinatra kunne være rigtig fin som udgangsmusik. Man kan evt. se, om man kan finde en version, som har lidt mere gang i den, hvis man vil skabe endnu mere feststemning – selvom jeg synes at hans version også har en festlig rytme


“Come Away With Me”

Norah Jones formår at lave smukke sange, som er perfekte til bryllupper. Der er mange at vælge imellem og denne sang her, kunne specielt være god både som indgangsmusik eller baggrundsmusik


“You & Me”

Den sidste sang jeg har valgt at tilføje til listen, over mulige sange til ceremonien, er denne vidunderlige sang af Lifehouse. En sang som uden tvivl vil få tårerne frem hos gæsterne, når bruden kommer gående mod sin kommende mand


Dette var blot et lille udvalg af de utallige sange, som kunne være gode at spille til ceremonien. Hvis I har andre smukke sange i tankerne, må I meget gerne kommentere og dele jeres yndlingssange med andre interesserede læsere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 100px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }