Weddingtales' historie Hvem er Weddingtales

Mit navn er Lisa og jeg er kvinden bag Weddingtales. Kort om mig, så har jeg både en kandidat fra CBS i kommunikation, hvorefter jeg har videreuddannet mig indenfor bryllupsplanlægning ved den anderkendte QC Event School i Canada. Her har jeg opnået flere certifikater, og jeg har bl.a. specialiseret mig i planlægning og rådgivning vedrørende traditionelle bryllupper, ekstraordinære & luksusbryllupper og destination weddings. Udover planlægning og koordinering af bryllupper har jeg også en uddannelse inden ‘event decor’, hvilket vil sige at jeg har specialiseret mig i hvordan man dekorerer et bryllup ift. sæsonens farver, et bestemt tema eller noge helt trejde.

Jeg har altid gået med en drøm om at arbejde med bryllupper, men jeg har aldrig helt vidst hvor jeg skulle begynde. I 2018 tog jeg det store skridt og valgte at åbne mit eget bryllupskonsulentfirma. Allerede inden jeg fik startet helt op, havde nye par, som havde hørt om min nyopstartet virksomhed, henvendt sig til mig.

Jeg er derfor allerede nu i fuld gang med at arrangere smukke, anderledes og detaljerede bryllupper for mange kommende brudepar.

Lisa Kirkegaard

HVAD JEG KAN Kompetencer

Bryllupsplanlægning


Koordinering


Rådgivning


Budgettering


Kreativ ideudvikling


Dekoration

 • “To get the full value of a joy you must have somebody to divide it with”
  Mark Twain, Writer
 • "I love thee with a love that shall not die, till the sun grows cold and the stars grow old"
 • "We're all a little weird, and life's a little weird. And when we find someone whose weirdness is compatible with ours, we join up with them and fall in mutual weirdness and call it love"
  Dr. Seuss, Writer
 • "Love is like the wind, you can't see it, but you can feel it"
  Nicholas Sparks, Writer
 • "Love is a serious mental disease"
  Platon, Philosopher
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 100px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; } #cata_custom_heading_olqp2eoflq > h6 {}