MULIGHEDER Mine services

Nedenfor finder I mine services og pakker.

Når I vælger Weddingtales, er der altid fokus på jeres ideer og drømme, og I kan både vælge enkelte løsninger, eller vi kan sammen skræddersy en pakke, så det matcher jeres specifikke ønsker og behov.

Så hold jer ikke tilbage vi finder helt sikkert den rette løsning for jer.

KOORDINERING

Har I styr på det meste, men brug for hjælp til lige netop dét? Jeg kan hjælpe med alt fra at finde de helt rigtige lokaler, til at finde den mest smagfulde catering eller den perfekte fotograf, eller jeg kan hjælpe med at finde på kreative og unikke løsninger på pludseligt opståede problemer.
Når man booker hjælp til en koordinering, vil jeg finde 3-5 forskellige muligheder, og så får I, som brudepar mulighed for at vælge hvem eller hvilken løsning der passer bedst til jeres bryllup. Ønsker I hjælp til flere løsninger, er det naturligvis også muligt, og så finder vi en pris som matcher jeres behov og budget.

Priser fra 2.000 kr. (inkl. moms)

RÅDGIVNING

Løsningen til jer der selv vil stå for det meste, men som ønsker at sparre med en professionel omkring små og store ting. Her får I mulighed for at stille alle de spørgsmål I måtte have, om alt mellem frieri og bryllupsrejse. Det kan være I har nogle praktiske spørgsmål omkring jeres bryllup, nogle spørgsmål omkring traditioner eller noget helt tredje. Her er intet spørgsmål forkert.

Rådgivning kan bookes på timebasis, til 800 kr. pr. time. (inkl. moms)

BUDGETTERING

Der er vigtigt at have styr på økonomien, når man planlægger sin store dag. Der er så mange ting, man gerne vil og de fleste kan lade sig gøre, hvis blot man formår at budgettere rigtigt. Min indsigt i branchen og kendskab til leverandører gør mig i stand til at hjælpe jer med at lægge et realistisk budget.

Budgettering kan bookes for 1000 kr. (inkl. moms)

DESTIONATION WEDDING

Ligegyldigt om I drømmer om et intimt slotsbryllup i Frankrig, et solbeskinnet strandbryllup på Hawaii eller noget helt tredje, så hjælper jeg jer med at realisere jeres drøm.

Priser fra 18.000 kr. (inkl. moms)

BRYLLUPSPLANLÆGNING

Til parret som ønsker assistance igennem hele planlægningsprocessen. Vælger I denne løsning vil jeg stå for at planlægge hele jeres bryllup i tæt samarbejde med jer. Jeg hjælper med alt fra frieriet til afholdelse og koordinering af brylluppet på jeres store dag. Men jeg slipper jer ikke der - jeg hjælper også med alle ``post-bryllup`` opgaver og, hvis I ønsker det, hjælper jeg også med at planlægge jeres bryllupsrejse.

Priser fra 25.000 kr. (inkl. moms)

TOVHOLDER

Til jer der ønsker en tovholder på den store dag. Jeg kommer ud på bryllupsdagen og sikrer, at det eneste I skal tænke på, er at slappe af og nyde jeres drømmebryllup med familie og venner.

Priser fra 9.500 kr. (inkl. moms)

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 100px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; } #cata_button_1k3zrbg91f.cata-button{}#cata_button_1k3zrbg91f.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_1k3zrbg91f.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3} #cata_iconbox_l9a6enit0s span.icon{font-size: 50px;} #cata_iconbox_0xzc0qe4gs span.icon{font-size: 50px;} #cata_iconbox_2zb2ur8jms span.icon{font-size: 50px;} #cata_iconbox_tbgfvaygzr span.icon{font-size: 50px;} #cata_iconbox_xtvg6bi8as span.icon{font-size: 50px;} #cata_iconbox_dvko9br1sf span.icon{font-size: 50px;}