MULIGHEDER Mine Løsninger

Nedenfor finder I mine løsninger. I har altid mulighed for at vælge flere løsninger eller vi kan sammen lave en unik løsning, som passer til jeres behov. Hold jer ikke tilbage, vi finder helt sikkert den rette løsning for jer.

BRYLLUPSPLANLÆGNING

Til parret som ønsker assistance igennem hele planlægningsprocessen. Vælger I denne løsning vil jeg stå for at planlægge hele jeres bryllup i tæt samarbejde med jer. Jeg hjælper med alt fra frieriet til afholdelse og koordinering af brylluppet på jeres store dag. Men jeg slipper jer ikke der - jeg hjælper også med alle ``post-bryllup`` opgaver og, hvis I ønsker det, hjælper jeg også med at planlægge jeres bryllupsrejse.

RÅDGIVNING

Løsningen til jer der selv vil stå for det meste, men som ønsker at sparre med en professionel omkring små og store ting. Her får I mulighed for at stille alle de spørgsmål I måtte have, om alt mellem frieri og bryllupsrejse. Det kan være I har nogle praktiske spørgsmål omkring jeres bryllup, nogle spørgsmål omkring traditioner eller noget helt tredje. Her er intet spørgsmål forkert. Disse rådgivninger kan bookes på timebasis.

BUDGETTERING

Der er vigtigt at have styr på økonomien, når man planlægger sin store dag. Der er så mange ting, man gerne vil og de fleste kan lade sig gøre, hvis blot man formår at budgettere rigtigt. Min indsigt i branchen og kendskab til leverandører gør mig i stand til at hjælpe jer med at lægge et realistisk budget.

DESTIONATION WEDDING

Ligegyldigt om I drømmer om et intimt slotsbryllup i Frankrig, et solbeskinnet strandbryllup på Hawaii eller noget helt tredje, så hjælper jeg jer med at realisere jeres drøm.

KOORDINERING

Har I styr på det meste, men brug for hjælp til lige netop dét? Jeg kan hjælpe med alt fra at finde de helt rigtige lokaler, til at finde den mest smagfulde catering eller den perfekte fotograf, eller jeg kan hjælpe med at finde på kreative og unikke løsninger på pludseligt opståede problemer.

TOVHOLDER

Til jer der ønsker en tovholder på den store dag. Jeg kommer ud på bryllupsdagen og sikrer, at det eneste I skal tænke på, er at slappe af og nyde jeres drømmebryllup med familie og venner.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 100px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; } #cata_iconbox_yrkpqk7roa span.icon{font-size: 50px;} #cata_iconbox_sxhegemlwx span.icon{font-size: 50px;} #cata_iconbox_w0hajhqdh8 span.icon{font-size: 50px;} #cata_iconbox_3k7xphnlt7 span.icon{font-size: 50px;} #cata_iconbox_6sz12qw9h7 span.icon{font-size: 50px;} #cata_iconbox_9gq596yuxa span.icon{font-size: 50px;}