MULIGHEDER Mine services

Nedenfor finder I mine services og pakker.

Når I vælger Weddingtales, er der altid fokus på jeres ideer og drømme, og I kan både vælge enkelte løsninger, eller vi kan sammen skræddersy en pakke, så det matcher jeres specifikke ønsker og behov.

Så hold jer ikke tilbage vi finder helt sikkert den rette løsning for jer.

KOORDINERING

Har I styr på det meste, men brug for hjælp til lige netop dét? Jeg kan hjælpe med alt fra at finde de helt rigtige lokaler, til at finde den mest smagfulde catering eller den perfekte fotograf, eller jeg kan hjælpe med at finde på kreative og unikke løsninger på pludseligt opståede problemer.
Når man booker hjælp til en koordinering, vil jeg finde 3-5 forskellige muligheder, og så får I, som brudepar mulighed for at vælge hvem eller hvilken løsning der passer bedst til jeres bryllup. Ønsker I hjælp til flere løsninger, er det naturligvis også muligt, og så finder vi en pris som matcher jeres behov og budget.

Priser fra 2.000 kr. (inkl. moms)

BRYLLUPSPLANLÆGNING

Til parret som ønsker assistance igennem hele planlægningsprocessen. Vælger I denne løsning vil jeg stå for at planlægge hele jeres bryllup i tæt samarbejde med jer. Jeg hjælper med alt fra frieriet til afholdelse og koordinering af brylluppet på jeres store dag. Men jeg slipper jer ikke der - jeg hjælper også med alle ``post-bryllup`` opgaver og, hvis I ønsker det, hjælper jeg også med at planlægge jeres bryllupsrejse.

Priser fra 20.000 kr. (inkl. moms)

1-dags koordinering

Her kan I vælge om I har brug for hjælp til oppyntning dagen før, en tovholder på den store dag, eller ``Post-bryllup`` koordinator.

Oppyntning dagen før:
Jeg kommer ud og sikre, at der bliver pyntet op lige som I ønsker, at farverne matcher og der er en rød tråd og et godt flow

Tovholder:
Jeg kommer ud på bryllupsdagen og sikrer, at det eneste I skal tænke på, er at slappe af og nyde jeres drømmebryllup med familie og venner. Her er jeg altså jeres “back-stage” person

“Post-bryllup” Koordinator:
Her tager jeg med af alle de praktiske ting som kommer efter jeres store dag. Jeg kommer jeg bl.a. ud og sikre, at jeres gaver bliver pakket sammen og sendt hjem til jer, skilte, bordkort og andet pynt bliver gemt, og jeg kan også koordinere rengøring og den fulde oprydning af lokalet hvis det er det I ønsker.

Priser fra 5.000 kr. (inkl. moms)

DESTIONATION WEDDING

Ligegyldigt om I drømmer om et intimt slotsbryllup i Frankrig, et solbeskinnet strandbryllup på Hawaii eller noget helt tredje, så hjælper jeg jer med at realisere jeres drøm.

Priser fra 15.000 kr. (inkl. moms)

BUDGETTERING

Der er vigtigt at have styr på økonomien, når man planlægger sin store dag. Der er så mange ting, man gerne vil og de fleste kan lade sig gøre, hvis blot man formår at budgettere rigtigt. Min indsigt i branchen og kendskab til leverandører gør mig i stand til at hjælpe jer med at lægge et realistisk budget.

Budgettering kan bookes for 1000 kr. (inkl. moms)

RÅDGIVNING

Løsningen til jer der selv vil stå for det meste, men som ønsker at sparre med en professionel omkring små og store ting. Her får I mulighed for at stille alle de spørgsmål I måtte have, om alt mellem frieri og bryllupsrejse. Det kan være I har nogle praktiske spørgsmål omkring jeres bryllup, nogle spørgsmål omkring traditioner eller noget helt tredje. Her er intet spørgsmål forkert.

Rådgivning kan bookes på timebasis, til 800 kr. pr. time. (inkl. moms)

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 100px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; } #cata_button_ekve5p83if.cata-button{}#cata_button_ekve5p83if.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_ekve5p83if.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3} #cata_iconbox_qzglie1a61 span.icon{font-size: 50px;} #cata_iconbox_67jcne0gx5 span.icon{font-size: 50px;} #cata_iconbox_wycpq4j1p5 span.icon{font-size: 50px;} #cata_iconbox_vsqo8es114 span.icon{font-size: 50px;} #cata_iconbox_ro3lf1wfm0 span.icon{font-size: 50px;} #cata_iconbox_ei5812t4nz span.icon{font-size: 50px;}